Ensiapu

Toteutamme laadukkaat ja käytännönläheiset ensiapukoulutukset yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille sekä julkiselle sektorille niin avoimina ensiapukoulutuksina kuin räätälöityinä ensiapukursseina. Kaikki ensiapukoulutuksemme täyttävät työturvallisuuslain edellytykset työpaikan ensiapukoulutetuista henkilöistä. Voimme toimittaa kaikki ensiapukoulutukset suomen tai englannin kielellä. SPR:n ensiapukoulutuksien kortti on voimassa 3 vuotta ja Securitaksen ensiapukoulutuksien kortti 5 vuotta.


Päivitys 2021: tällä hetkellä ensiapukoulutuksia toteutetaan lähiopetuksen lisäksi etäopetuksena. Lisätietoja ensiapukoulutuksista verkko-opintoina saat koulutus@securitas.fi


Securitas Hätäensiapukoulutus 4h

Hätäensiapukurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa eli antaa henkeä pelastavaa ensiapua. Kurssin ohjelma painottuu käytännön harjoitteluun.

Hätäensiapukurssi soveltuu myös säännölliseksi kertaukseksi käytännön perustietojen ja -taitojen ylläpitämisessä.

Koulutuksesta on mahdollista saada Securitas Hätäensiapu -kortti.
Securitas Hätäensiapukoulutus 8h

Hätäensiapukoulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa eli antaa henkeä pelastavaa ensiapua. Kurssin ohjelma painottuu käytännön harjoitteluun ja sisältö määritellään koulutusryhmän tarpeiden ja toimialan mukaan. Hätäensiapukoulutus soveltuu myös säännölliseksi kertaukseksi käytännön perustietojen ja -taitojen ylläpitämisessä.

Koulutuksen perusteemoja ovat:

  • Toiminta onnettomuus- ja sairaskohtaustilanteissa
  • Peruselvytys ja sydäniskurin käyttö
  • Vierasesineen poistaminen hengitysteistä
  • Tajuttoman ensiapu
  • Verenvuodon tyrehdyttäminen

Koulutuksesta on mahdollista saada Securitas Hätäensiapukortti. Koulutus ei ole Kela-korvattava.

SPR Hätäensiapukoulutus 8h

Hätäensiapukurssi antaa perustiedot ja -taidot auttamistilanteessa toimimiseen. Koulutuksella voi myös kerrata aiemmin suoritetun EA1 -koulutuksen.

Hintaan ei sisälly SPR:n pätevyysrekisteröintimaksua. Mikäli osallistujan tiedot halutaan päivitettäväksi SPR:n portaaliin, jolloin koulutuksesta saa SPR Hätäensiapukortin, on lisäpalvelu valittava ilmoittautumisen yhteydessä. (+28,00 € sis. alv 24%)