Ensiapukoulutukset

Toteutamme laadukkaat ja käytännönläheiset ensiapukoulutukset yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille sekä julkiselle sektorille niin avoimina ensiapukoulutuksina kuin räätälöityinä ensiapukursseina. Kaikki ensiapukoulutuksemme täyttävät työturvallisuuslain edellytykset työpaikan ensiapukoulutetuista henkilöistä. Voimme toimittaa kaikki ensiapukoulutukset suomen tai englannin kielellä. SPR:n ensiapukoulutuksien kortti on voimassa 3 vuotta ja Securitaksen ensiapukoulutuksien kortti 5 vuotta.

Hätäensiapu 4h ja alkusammutus 2h -koulutus TRAFICOM (Rauma), hinta 130.20 € (sis. alv)

Koulutuksessa käsitellään hätäensiapuosiossa: hätäilmoituksen tekeminen, hätätilanteen tunnistaminen (tajuttomuus, elottomuus, sairaskohtaus) sekä hätäensiavun perusteet. Peruselvytys maallikkodefibrillaattoria (AED) apuna käyttäen, verenvuoto, sokki, vierasesineet hengityksessä sekä harjoitellaan käytännön harjoitteilla.

Alkusammutusosiossa käsitellään palamisen perusedellytykset, alkusammutusvälineet ja menetelmät. Alkusammutus harjoittelua nestesammuttimilla sekä sammutuspeitteellä.

Mikäli osallistuja haluaa merkinnän suoritetusta ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivästä TraFiin, veloitamme lisäksi rekistöröintimaksun 18,90€ / henkilö. ( alv 24%)

Kurssin hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Hätäensiapukoulutus 4h, hinta 80.00 € (sis. alv)

Hätäensiapukurssin tavoitteena on kerrata ensiavun perustiedot ja -taidot. Kurssin ohjelma painottuu käytännön harjoitteluun ja kurssin kesto on 4 tuntia.