Työturvallisuuskortti

    
Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perusvalmiudet työn vaarojen arviointiin sekä työturvallisiin työtapoihin. Koulutuksen tavoitteena on parantaa työturvallisuutta ja vähentää työtapaturmia työpaikoilla antamalla perustietoa työsuojelusta ja valmiuksia laadukkaaseen perehdyttämiseen. Koulutus edesauttaa myös käytännön yhteistoimintaa työn tilaajan ja sen tekijöiden välillä.

Koulutamme Työturvallisuuskeskuksen koulutussisällön mukaisia työturvallisuuskorttikoulutuksia kuukausittain. Järjestämme myös tilauksesta kursseja kaikkialle Suomeen.


    

Työturvallisuuskorttikurssi (Helsinki, Lahti), hinta 99.00 € (sis. alv)

Koulutus on Työturvallisuuskeskuksen hyväksymän koulutussisällön mukainen. Koulutuksen ja kurssikokeen läpäisseelle myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa kerrallaan viisi vuotta, jonka jälkeen työturvallisuuskorttikoulutus tulee suorittaa uudelleen. Erillistä työturvallisuuskortin kertauskoulutusta ei enää järjestetä.

Lisätietoa koulutuksesta » Kortti- ja lupakoulutukset

Työturvallisuuskorttikurssi (Rauma), hinta 99.00 € (sis. alv)

Koulutus on Työturvallisuuskeskuksen hyväksymän koulutussisällön mukainen. Koulutuksen ja kurssikokeen läpäisseelle myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa kerrallaan viisi vuotta, jonka jälkeen työturvallisuuskorttikoulutus tulee suorittaa uudelleen.


Kurssin hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Lisätietoa koulutuksesta » Kortti- ja lupakoulutukset