Usein kysytyt kysymykset

Mistä näen tulevat kurssit?

Sivun yläpalkissa ”AVOIMET KURSSIT” -kohdasta aukeaa pudotusvalikko, josta valitset haluamasi kurssikategorian. Tämän jälkeen sivu siirtyy kurssivalikoimaan. Kurssin oikeassa laidassa on sininen laatikko, jossa lukee ”Katso vapaat kurssit”. Näkymässä on allekkain kaikki tulevat koulutuspäivät. Vaihtoehtoisesti voit hakea kursseja etusivun hakutoiminnolla.
---

Missä kaupungeissa koulutuksia järjestetään?

Toistaiseksi järjestämme pääosan avoimista kursseistamme Helsingissä. Poikkeuksena tähän muutama eri koulutus, joiden kohdalla kurssipaikkakunnat on merkitty (Lahti, Rauma, Tampere, Kuopio).
---

Miten pääsen ilmoittautumaan koulutukseen?

Sivun yläpalkissa ”AVOIMET KURSSIT” -kohdasta aukeaa pudotusvalikko, josta valitset haluamasi kurssikategorian. Tämän jälkeen sivu siirtyy kurssivalikoimaan. Kurssin oikeassa laidassa on sininen painike, jossa lukee ”Katso vapaat kurssit”. Näkymässä on allekkain kaikki tulevat koulutuspäivät, joiden oikealla puolella on kyseisen kurssin sininen ”Ilmoittaudu”-painike.
---

En saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisen jälkeen. Eikö ilmoittautumiseni tullut perille?

Jos et saanut vahvistusviestiä, varmista ilmoittautumisesi lähettämällä sähköpostia koulutus (a) securitas.fi.
---

Olen osallistumassa kurssille, joka kestää useamman päivän. Mistä näen koko kurssin aikataulun ennen ilmoittautumista?

Kurssin ilmoittautumispainikkeen alla olevan painiketta ”Näytä kaikki aikataulut” klikkaamalla näät kaikki kurssipäivät.
---

Olen osallistumassa verkkokurssille. Onko kurssille osallistumiseen laitevaatimuksia?

Edellytyksenä verkkokoulutukseen osallistumiselle sinulta pitäisi löytyä internetyhteys sekä tietokone, jossa on toimiva kamera ja mikrofoni. Suosittelemme myös, että osallistut koulutukseen tilassa jossa ei ole häiriöitä tai taustamelua. Mikäli käytöt koulutuksessa kannettavaa- tai tablettitietokonetta, kannattaa laitteen laturi ja pistorasia olla vieressä.

Matkapuhelimella osallistuminen koulutukseen on haasteellista mm. akun keston takia ja tästä syystä emme suosittele osallsitumista verkkokoulutukseen matkapuhelimella.

---

Olen ostanut ilmoittautumisen yhteydessä oppimateriaalin. Milloin saan materiaalin itselleni?

Oppimateriaali jaetaan kouluttajan toimesta kurssin alussa niille osallistujille, jotka materiaalin ovat ostaneet. Verkkokurssille ostettu materiaali lähetetään postitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun osoitteeseen.

Mikäli osallistuja haluaa koulutuksen aikana ostaa oppimateriaalin, se on mahdollista ostaa Avoimien kurssien Järjestyksenvalvojakurssit-valikosta.

---

Järjestyksenvalvojakorttini on vanhentunut. Osallistunko järjestyksenvalvojan peruskoulutukseen vai järjestyksenvalvojan kertauskoulutukseen?

Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen 1.3.2007 jälkeen, sinun EI tarvitse käydä peruskurssia uudelleen vaan 8 oppitunnin järjestyksenvalvojan kertauskoulutus riittää.

---

Maksetaanko koulutuksen lasku suoraan ilmoittautumisen yhteydessä vai laskulla myöhemmin?

Kuluttajat: Kurssimaksu maksetaan Paytrail-verkkomaksupalvelussa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksupalvelussa on mahdollista valita myös Collector-lasku.

Yritykset: Kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettujen laskutustietojen perusteella.

Mahdolliset maksutavat löydät toimitus- ja palveluehdoistamme.
---

Haluaisin peruuttaa osallistumiseni. Mitä teen?

Ilmoita osallistumisesi peruutus sähköpostiosoitteeseen koulutus (a) securitas.fi.
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos koulutukseen on yli 7 vrk aikaa. Peruutusehdot
---

Haluan lisätietoa koulutuksesta. Mihin voin ottaa yhteyttä?

Yhteydenotto -sivulta löydät sähköpostin ja puhelinnumeron lisäksi yhteydenottolomakkeen.
---

Saanko todistuksen heti koulutuksen jälkeen?

Todistus on mahdollista saada koulutuksen jälkeen, kunhan koulutus on maksettu ennakkoon. Yritysasiakkaidemme osalta riittää, että laskutustiedot on toimitettu meille ilmoittautumisen yhteydessä.

Viikonloppukoulutuksissa paikalla ei ole toimistohenkilökuntaa, joten tarvittaessa todistuksiin liittyvät asiat hoidetaan seuraavana arkipäivänä.

Verkkokoulutuksissa todistuksen paperinen versio postitetaan heti koulutuksen jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Mikäli asiakkaalla on kiire saada todistus, yhteydenotto koulutus ( @ ) securitas.fi

---

Haluan tilata koulutuksen. Minne voin osoittaa tarjouspyynnön?

Yhteydenotto -sivulta löydät sähköpostin ja puhelinnumeron lisäksi yhteydenottolomakkeen. Lisäksi voit tehdä tarjouspyynnön Koulutustarjonta -osiossa klikkaamalla "Pyydä tarjous" -painiketta.