Usein kysytyt kysymykset

Mistä näen tulevat kurssit?

Sivun yläpalkissa ”AVOIMET KURSSIT” -kohdasta aukeaa pudotusvalikko, josta valitset haluamasi kurssin. Tämän jälkeen sivu siirtyy kurssivalikoimaan. Kurssin oikeassa laidassa on sininen laatikko, jossa lukee ”Katso vapaat kurssit”. Näkymässä on allekkain kaikki tulevat koulutuspäivät. Vaihtoehtoisesti voit hakea kursseja etusivun hakutoiminnolla.


---

Missä kaupungeissa koulutuksia järjestetään?

Toistaiseksi järjestämme avoimet kurssimme Helsingissä Securitaksen pääkonttorilla. Poikkeuksena tähän muutama eri koulutus, joiden kohdalla kurssipaikkakunnat on merkitty (Lahti, Rauma).

---

Miten pääsen ilmoittautumaan koulutukseen?

Sivun yläpalkissa ”AVOIMET KURSSIT” -kohdasta aukeaa liukupaneeli, josta valitset haluamasi kurssin. Tämän jälkeen sivu siirtyy kurssivalikoimaan. Kurssin oikeassa laidassa on sininen laatikko, jossa lukee ”Katso vapaat kurssit”. Näkymässä on allekkain kaikki tulevat koulutuspäivät, joiden oikealla puolella on kyseisen kurssin sininen ”Ilmoittaudu”-laatikko.


---

En saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisen jälkeen. Eikö ilmoittautumiseni tullut perille?

Jos et saanut vahvistusviestiä, varmista ilmoittautumisesi lähettämällä sähköpostia koulutus (a) securitas.fi.


---

Olen osallistumassa kurssille, joka kestää useamman päivän. Mistä näen koko kurssin aikataulun ennen ilmoittautumista?

Kurssin aloituspäivämäärän jälkeen on sinisellä pohjalla -merkki, jota klikkaamalla saat näkyviin kurssin koko aikataulun. Joillain selaimilla painikkeen näkymisessä saattaa olla ongelmia.


----

Järjestyksenvalvojakorttini on vanhentunut. Osallistunko järjestyksenvalvojan peruskoulutukseen vai järjestyksenvalvojan kertauskoulutukseen?

Jos olet suorittanut Järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen 1.3.2007 jälkeen, sinun EI tarvitse käydä peruskurssia uudelleen vaan järjestyksenvalvojan kertauskoulutus riittää.

---

Maksetaanko koulutuksen lasku suoraan ilmoittautumisen yhteydessä vai laskulla myöhemmin?

Kuluttajana voit valita ilmoittautumisen yhteydessä kahdesta eri maksuvaihtoehdosta: Paytrail-verkkomaksu tai lasku ( 7,00 € toimistomaksu). Laskut lähetetään yleensä noin viikko ennen kurssin alkua. Useamman päivän kestävillä kursseilla saat laskun kurssin aloituspäivänä.


---

Haluaisin peruuttaa osallistumiseni. Mitä teen?

Ilmoita osallistumisesi peruutus sähköpostiosoitteeseen koulutus (a) securitas.fi.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos koulutukseen on yli 7 vrk aikaa. Peruutusehdot


---

Haluan lisätietoa koulutuksesta. Mihin voin ottaa yhteyttä?

Yhteydenotto -sivulta löydät sähköpostin ja puhelinnumeron lisäksi yhteydenottolomakkeen.


---

Saanko todistuksen heti koulutuksen jälkeen?

Todistus on mahdollista saada koulutuksen jälkeen, kunhan koulutus on maksettu. Jos et ole ehtinyt ennen koulutusta maksamaan laskua, toimitamme todistuksen postitse annettuun osoitteeseen, kun lasku on maksettu.


---

Haluan tilata koulutuksen. Minne voin osoittaa tarjouspyynnön?

Yhteydenotto -sivulta löydät sähköpostin ja puhelinnumeron lisäksi yhteydenottolomakkeen. Lisäksi voit tehdä tarjouspyynnön Koulutustarjonta -osiossa klikkaamallla "Pyydä tarjous" -painiketta.