Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäytön kertauskoulutus

Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäytön kertauskoulutus on lakisääteinen kaikille vartijoille sekä kaikissa turvallisuusalan elinkeinoluvanhaltijan palveluksessa työskenteleville järjestyksenvalvojille, jotka haluavat kantaa työtehtävissään voimankäyttövälineitä.

Vähintään fyysisen voimankäytön perusteet -koulutus (yleinen osa) tulee olla suoritettuna ennen kertauskoulutukseen osallistumista. Lisätietoja voimankäyttökoulutuksista löydät täältä.

Kurssi täynnä

Ilmoittaudu