** COVID19 - TIEDOTTEET: Siirtyminen lähiopetukseen 1.8.2020 alkaen **

Lisäämme tälle sivulle kaikki tiedotteet koronavirustilanteen vaikutuksista koulutuspalveluihimme.

Siirtyminen lähiopetukseen 1.8.2020 alkaen

Koulutusaikatauluihin ja kurssien toteutustapaan on tehty muutoksia 31.7.2020 asti koronavirustilanteen vuoksi. Lähiopetusta sisältävät koulutukset toteutetaan pääasiassa monimuoto-opetuksena - kurssin teoriat käydään verkossä etäopetuksena ja käytännönharjoittelu suoritetaan teoriakoulutuksen jälkeen lähiopetuksena.

Siirrymme takaisin lähiopetukseen vartija- ja järjestyksenvalvojakoulutusten osalta 1.8.2020 alkaen. Lähiopetuksena toteutetaan kuitenkin kaikki käytännönharjoittelu myös ennen 31.7.2020

Jos sinulla on suorittamatta lähiopetuspäiviä suorittamaltasi kurssilta, etkä ole saanut meiltä tietoa niiden suorittamisesta, ota yhteyttä meihin esimerkiksi yhteydenottolomakkeella!

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisiin olosuhteisiin lähiopetuksessa. Mikäli olet kipeänä tai esimerkiksi ulkomailta palaamisen vuoksi karanteenissa, koulutukseen osallistuminen on ehdottomasti kielletty.

Mikäli sinulle on kysyttävää koulutuksiimme osallistumiseen liittyen, olethan yhteydessä meihin.* Jos voimankäytön kertauskoulutuksesi on vanhenemassa lähiaikoina: Koronaviruksen (COVID-19) aiheuttaman epidemia-uhan vuoksi Poliisihallitus muuttaa kertauskoulutuksen suoritusaikaa siten, että vuonna 2020 vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus on suoritettava 31.12.2020 mennessä. Muutos koskee vuoden 2020 vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutuksia.


Päivitetty: 10.7.2020