** COVID19 - TIEDOTTEET: Muutoksia 16.10.2020 alkaen **

Lisäämme tälle sivulle kaikki tiedotteet koronavirustilanteen vaikutuksista koulutuspalveluihimme.

Muutoksia koulutusten toteutukseen 16.10. alkaen

Olemme muuttaneet koulutuksia jälleen kokonaan tai osittain verkkokoulutuksiksi. Syynä tälle päätökselle on viranomaisten arvio koronavirusepidemian etenemisestä. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri ja pääkaupunkiseudun kunnat ovat yhdessä todenneet alueen siirtyneen kiihtymisvaiheeseen.

Mikäli kurssiisi on tehty muutoksia, tiedotamme siitä sinulle erikseen!

Koska kontaktien välttäminen on tehokkain tapa ehkäistä epidemian leviämistä, pyrimme minimoimaan ajan, jonka kurssilaiset viettävät samoissa koulutustiloissa. Teoriakoulutus pyritään toteuttamaan verkkototeutuksena. Koulutusosiot, joita ei voi suorittaa etänä, toteutetaan lähiopetuksena, mutta erityisjärjestelyin.

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisiin olosuhteisiin lähiopetuksessa. Mikäli olet sairaana tai esimerkiksi ulkomailta palaamisen vuoksi karanteenissa, koulutukseen osallistuminen on ehdottomasti kielletty. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikessa lähiopetuksessa.

Mikäli sinulle on kysyttävää koulutuksiimme osallistumiseen liittyen, olethan yhteydessä meihin.


* Jos voimankäytön kertauskoulutuksesi on vanhenemassa lähiaikoina: Koronaviruksen (COVID-19) aiheuttaman epidemiauhan vuoksi Poliisihallitus on muuttanut kertauskoulutuksen suoritusaikaa siten, että vuonna 2020 vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus on suoritettava 31.12.2020 mennessä. Muutos koskee vuoden 2020 vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutuksia.

 

Päivitetty: 16.10.2020