Pelastustoiminta

   

Securitas tuottaa ammattimaisesti paloturvallisuuteen liittyvät asiantuntijapalvelut, suunnitelmat, koulutukset ja harjoitukset.


Kysy kiinteistöösi myös palo- ja pelastusturvallisuuden kokonaisratkaisua, jossa Securitaksen asiantuntijat huolehtivat kaikista lakivelvoitteisista suunnitelmista, koulutuksista ja harjoituksista.

    

Koulutuskortin tilaaminen kadonneen tilalle, hinta 9.00 € (sis. alv)

Jos olet kadottanut Securitaksen väestönsuojanhoitajan tai paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutuksesta saamasi kortin, voit tilata uudet kortit tätä kautta. Kortin hinta on 9,00 € / kpl, jonka lisäksi veloitetaan toimitusmaksu 4,90 €.

Paloilmoitinlaitteenhoitajan koulutus 4h (Helsinki), hinta 199.00 € (sis. alv)

Koulutuksessa tutustutaan paloilmoitinlaitteiston yleisiin toimintaperiaatteisiin ja koulutus antaa valmiudet toimia paloilmoittimen hoitajana. Koulutuksessa käsitellään yleiset toimintamallit liittyen laitteen palo- ja vikahälytyksiin, irtikytkentöihin ja ilmoituksiin. Paloilmoitinlaitteiston tuntemus on eduksi mm. virheellisten hälytysten minimoinnissa.

Paloilmoittimen hoitajan koulutukseen sisältyy teoriaopetuksen lisäksi käytännön harjoittelua paloilmoitinlaitteella. Kurssin jälkeen osallistuja saa todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Lisäpalveluna on mahdollista tilata vaihtoehtoisesti Securitas Paloilmoitinlaitteenhoitaja -kortti.